app.gif +36 20 9438-040
Etka Jóga
boríték.gif"Pácienseink
elégedettsége
a mi sikerünk!"yogaliving4_box.jpgEtka-Jóga gyakorlatok nem csak hölgyeknek!
"Az ősi természetes légzés- és mozgáskészség visszaszerezhető, ami minden életműködésünk, a valóságos öntudatunk biztos alapja"

Etka Anyóról:
Az Etka Jóga (torna) megalkotója a Szegeden élő 87 éves Etka anyó, aki szívbeteg gyermekként nyitott hátgerinccel jött világra, a fizikai munkától, tornától eltiltva 55 évet élt le betegen testi és lelki fájdalmak között, majd az általa kidolgozott módszer segítségével megtanult betegség és fájdalom nélkül élni. Ma is aktívan ténykedik egy huszonéves lelkesedésével, energiájával.

Ezek a mozgások a következő célok elérésére irányulnak a jóga gyakorlatokkal:
  • Természetes testtartás helyreállítására
  • Hajlékonyság növelésére
  • Egyensúlyérzék javítására
  • Pihentető éjszakai alvás elérése
  • Feszült idegállapot megszüntetésére
Etka Anyó így vall önmagáról:
"Sok évet töltöttem különféle keleti és nyugati öngyógyító, személyiségfejlesztő módszerek kipróbálásával önmagamon. Észrevettem, hogy általában a gerinc felső harmada és a nyaki gerinc szakasz merev, a mellkas horpadt. A vérkeringés csökkentett az agyi erekben.
E felismerés alapján fejlesztettem ki testvéremmel együtt módszeremet, melynek lényege egy állandóan létrehozható gerincmozgás, mely hosszú távon megőrzi vagy visszaállítja a gerincoszlop fiziológiailag természetes állapotát."

Az Etka Jóga foglalkozásokat idősebbeknek, fiatalabbaknak, sok ülőmunkát végzőknek, helytelen testtartással rendelkezőknek, lelki gondokkal küzdőknek javasoljuk.

Hatékony méregtelenítő, fogyasztó és egyéb gyógynövényekből készült termékekről itt olvashat részletesen.
Etka Jóga.bmp

Honlapunk részeinek vagy egészének más honlapra történő átmásolásához nem járulunk hozzá!

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.